Telefoonnummer

06 - 1543 2075

E-mail

dorine@shiatsu-massage-tans.nl

Openingstijden

Op afspraak

Renske, vaste stoelShiatsu-klant:
“Ook in tijden van Corona kun je prima terecht bij Dorine. Ze volgt de richtlijnen van het RIVM, dus maak gewoon een afspraak!
Een stoelmassage of een matbehandeling doet enorm goed en zorgt voor minder pijn, een glimlach en heel veel plezier! Haar kundige handen en vrolijkheid maken je dag helemaal goed… 🙏🏻”
16-6-2020

Alexandra, 30 jaar:
“It was love at first sight. Already from the first time, I knew this is my monthly treat. Dorine knows what she is doing and she is doing it to the full.  You can trust your body and mind into her experienced hands. A real massage surpassing the surface of the skin and working through the whole body and mind. By far the best I have ever tried. Thank you Dorine for doing this for the people!”
19-3-2020

Rebecca, 42 jaar:
“Vanaf de eerste keer voelde ik mij al veilig bij Dorine. Hoezo is dat belangrijk? Nou, jezelf overgeven was voor mij niet zo vanzelfsprekend. En toch… elke keer was er wel een gevoel van ‘er word voor mij gezorgd, ik voel me getroost, ik voel me opgelucht, ik voel me okay’. Ik voelde me gehoord en serieus genomen. Dorine heeft mij o.a. geleerd dat de signalen van mijn lijf essentieel zijn. Mijn lichaam riep al een tijdje heel hard en dat had ik niet door. Lang verhaal kort, de behandelingen bij Dorine zijn top!!”
18-03-2020

Roos:
“Een massage van Dorine is een dikke aanrader. Als je bij Dorine bent geweest merk je dat je lijf veel soepeler is geworden. En ze is ook nog eens heel lief. Dusss, doe jezelf een plezier en boek een massage bij haar.”

Femke, docent, 31 jaar:
“Af en toe gun ik mezelf een Shiatsumassage bij Dorine op de mat voordat een schoolvakantie begint. Het is de ideale manier om zo’n periode van rust en ontspanning in te luiden. Dorine is ervaren en bedreven. Een massage bij haar is niet zomaar een massage: alles wordt vakkundig los gekneed en je komt er als herboren weer vandaan. Een echte aanrader!”

Werkvoorbereider Infra, 30 jaar:
“Via een collega kwam ik in contact met Shiatsu. Naast een drukke baan zorg ik goed voor mijn lichaam: veel bewegen en goed eten horen hierbij. Shiatsu geeft daarop een aanvulling. Tussen de behandelingen in voel ik langzaam knelpunten (lichte pijntjes of krampjes) ontstaan: het vastzitten van energie. Een Shiatsu-behandeling lost die knelpunten op en zorgt voor een merkbaar betere energiestroom. Mijn energie is continue in beweging; zit die energie vast dan geeft dit een negatief effect en Shiatsu verhelpt dat.”

Janetta, 55 jaar, na een Zen Shiatsu behandeling:
“Wat is dit toch weer een herinnnering dat echt goeie dingen echt goed zijn.”

Elaine, 22 jaar:
“Dorine werkt met heel veel plezier en aandacht. Dit gaf mij een vertrouwd gevoel tijdens de eerste keer op de mat. Je merkt zo aan haar handen dat ze veel ervaring heeft en dat ze weet wat ze doet.”

Renske:
“Een matbehandeling of een stoelmassage bij Dorine is een absolute aanrader! Ze is ervaren, heeft gouden handen, voelt je lichaam goed aan en is daarnaast een ontzettend lieve en grappige vrouw. Je komt er herboren en met een glimlach van oor tot oor weer vandaan!”

Gerri, 34 jaar:
“De kracht van aanraking op de juiste manier kan Dorine als geen ander; feilloos spoort ze blokkades op en masseert alles weer vrij. Ik voel me altijd heerlijk ontspannen na een behandeling en doordat ik het regelmatig doe ervaar ik ook de energieke effecten op lange termijn. Echt een aanrader!”

Suzanna, 43 jaar:
“Je krijgt het cadeau van mij, zei een vriendin. Na een aantal stoelmassages die ik heb mogen krijgen, omdat mijn werkgever het belangrijk vindt dat z’n werknemers goed in hun vel blijven, kreeg ik nu een massage op de mat bij Dorine thuis. In comfortabele kleding en nadat ik de telefoon had weggelegd, kon ik mezelf letterlijk en figuurlijk helemaal losmaken van enige afleiding. Een verwarmd matje waar ik op mocht gaan liggen, wat meteen al een herinnering van vroeger naar boven bracht. Het gevoel van geborgenheid en veiligheid.
Met Dorine’s kennis en ervaring voel je dat je lichaam niet zomaar een omhulsel is. Alles heeft een functie. Met haar overtuiging geeft ze met haar handen de ruimte om lichaam en geest in harmonie te laten komen. Mag ik het voelen, vroeg ik me af? Sta ik mezelf toe dat ik misschien verdrietig word of heel vrolijk of wat gaat het losmaken? Dit zijn vragen die ik mezelf stelde, voordat ik op de mat lag. Op het moment dat ik gemasseerd werd, had ik dat totaal niet meer. ‘Ben even 10 min. weg’, fluistert ze, nadat ze een dekentje over mij heen had gelegd. Ik ervaar een enorme hemelse aardse rust om mij heen en val in een diepe slaap. Had het gevoel een dag geslapen te hebben. Even later in mijn auto rij ik naar huis met een flesje water en dankbaar dat ik er ben!”

Henk, 62 jaar:

“Mijn eerste ervaring bij Dorine was er een van verrassingen. Zij werkt vanuit een oprechte interesse in mensen en gaat samen met de cliënt op in de reis van de behandeling. Ik ervoer een mix van warmte, rust maar ook grenzen van pijn op plekken die om haar aandacht vragen. Dorine is niet groot maar wel sterk en alert. Daardoor weet ze de behandeling zo vorm te geven dat het een prettige belevenis wordt die je met je hele lijf brengt waar je vaker zou willen zijn. Nog nooit had ik in één sessie  het gevoel zo compleet ‘onder handen genomen te zijn’. Dat maakte me blij en ik vertrok met een tevreden glimlach en zie uit naar de volgende keer.”

Marianne, 53 jaar:
“In een periode waarin ik elk vertrouwen in het functioneren van mijn lichaam was kwijtgeraakt door een stevige burn-out, heeft Dorine met Shiatsu-therapie, en alle tijd en aandacht, voor een belangrijk deel bijgedragen aan mijn herstel.”

Peter, 56 jaar, na langere tijd wekelijks een stoel-Shiatsu-behandeling te hebben ontvangen:
“Elke keer als ik bij Dorine geweest ben, heb ik een fijn gevoel in mijn schouders en nek. Lekker warm en helemaal ontspannen. Helaas blijft dat gevoel niet. Maar dan verheug ik me toch gewoon op een nieuw bezoek…”